Basic
€ 899,-eenmalig
 • € 49,- p/mnd
  Incl. domein, hosting, veiligheidsupdates & support
 • Alle bovenstaande opties
 • We ontwerpen 5 pagina's met tekst en
  afbeeldingen
 • Extra beveiligde website (https://)
Premium
€ 1299,-eenmalig
 • € 49,- p/mnd
  Incl. domein, hosting, veiligheidsupdates & support
 • Alle bovenstaande opties
 • We ontwerpen 8 pagina's met tekst en
  afbeeldingen
 • Weergave van jouw Zorgkaart Nederland
  of Qualiview score op je site
 • Extra beveiligde website (https://)
 • Alle formulieren inbegrepen
  (bijv. contactformulier, inschrijfformulier)
Professional
Op aanvraag


 • Incl. domein, hosting, veiligheidsupdates & support
 • Alle bovenstaande opties
 • We ontwerpen 12 of meer pagina's met tekst en
  afbeeldingen
 • Weergave van jouw Zorgkaart Nederland
  of Qualiview score op je site
 • Extra beveiligde website (https://)
 • Alle formulieren inbegrepen
  (bijv. contactformulier, inschrijfformulier)
 • Google analytics koppeling,
  zie hoeveel bezoekers je hebt
 • Instellen van belangrijke meta-titles en
  meta-descriptions voor meer kliks vanuit
  zoekmachines.
 • Contentmarketing-expert doet
  aanpassingen aan jouw teksten die zorgen
  voor betere vindbaarheid

Veelgestelde vragen

Wanneer je hebt besloten om je website bij Next Fysio onder te brengen, gaan we als volgt te werk;

#1 | Aanleveren van je teksten, logo en fotomateriaal
Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de teksten voor je website kan invullen. We leggen je precies uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. Heb je geen foto’s? Dan kan je een professionele foto reportage bij ons afnemen. Dan komt onze huisfotograaf langs bij jullie praktijk. Als je geen foto reportage wilt, dan kan je een aantal stockfoto’s kiezen uit de database van depositphotos website.

#2 | Wij bouwen de conceptversie
Nadat je je teksten hebt aangeleverd sturen we je de Next Fysio website lay-outs toe en nemen we telefonisch contact met je op om de design mogelijkheden van deze lay-outs te bespreken. Op basis van dit gesprek bepalen we de website lay-out die we zullen gebruiken voor je nieuwe website. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto’s, logo’s en kleuren je in de website wilt terugzien. Met de teksten, logo’s en fotomateriaal en jouw input gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de website te bouwen zoals je voor ogen hebt. Als je het professional pakket hebt gekozen gaan we ook actief aan de slag met het fine-tunen van een deel van de door jouw aangeleverde teksten. We optimaliseren ze op het gebied van overtuigingskracht en zoekmachine vriendelijkheid, zodat Google jouw website optimaal kan opnemen in de resultaten.

#3 | Evaluatie en controleronde
Nadat we alle spullen van je hebben ontvangen sturen we je zsm een preview van je nieuwe website. Meestal binnen 2 weken. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design en werking van de functionaliteiten zoals een formulier en het menu uitgebreid testen.

#4 | Live-gang definitieve website
Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat, zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website. Ook zorgen we ervoor dat je e-mail voortaan (indien nodig) wordt afgeleverd bij Office 365, Google Apps of Zoho Mail. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.

#5 | Ook na live-gang blijven we je helpen
Nadat je website online is gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elk apparaat op je website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook sturen we je een makkelijke handleiding over het CMS toe. Kom je er niet uit of heb je een probleem? Dan kan je ons gratis advies en/of hulp vragen via e-mail en telefoon.

Afhankelijk van het aangeleverde materiaal, duurt het gemiddeld 3 weken voor de 1e versie van je website online staat.

Websites van Next Fysio worden centraal gehost. We dragen daarmee zorg voor belangrijke systeemupdates. Daarnaast kan je er bij ons voor kiezen dat je website  continue wordt doorontwikkeld. Dan heb je er dus geen omkijken meer naar. Zo ben je verzekerd van een website die vanzelf met de tijd meegaat. Je domein kan je ook bij ons onderbrengen. Dit is niet verplicht, maar meestal verhuizen we het domein (uiteraard blijf je zelf eigenaar). Wel zo handig, alles op 1 plek.

De toekomst is dat een product een service wordt. Zoals nu ook al het geval is met jouw muziekcollectie. Inmiddels zijn we gewend om alles te streamen (Spotify). Maar ook bedrijven doen hier aan mee. Zo willen grote bedrijven ook geen lampen meer, maar lichturen, daarom Philips levert abonnementen aan kantoorgebouwen. Maar bijvoorbeeld ook KLM. De vliegmaatschappij wilt zich bezighouden met het aanbieden van vliegreizen, maar koopt het risico over de motoren af – die verantwoordelijkheid ligt bij Rolls-Royce. Zo verleg je met Next Fysio ook de verantwoordelijkheid.

Je bent zelf niet belast met de vooruitgang van je website, wij zorgen daarvoor. Terwijl jij je bezig houdt met je praktijk, houden wij ons bezig met de vernieuwingen op online gebied. Als je kiest voor continue doorontwikkeling, dan garanderen wij een website die na oplevering niet stilstaat, maar na oplevering juist steeds beter wordt.

Onze prijsstelling is transparant en voor iedereen gelijk. Je betaalt 50% van de opstartkosten vooraf en 50% bij het live gaan van de website. Op dat moment gaat het abonnement ook in. Het abonnement wordt jaarlijks vooruit gefactureerd, en wordt stilzwijgend met 1 jaar verlengt. Wil je niet verlengen stuur dan een e-mail naar info@thenextfysio.nl en dan zetten we het abonnement stop met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Extra’s

€  125,- 
per pagina

Content hulp

We redigeren en (her)schrijven jouw teksten totdat deze optimaal zijn op het gebied van leesbaarheid, sympathie, overtuigingskracht en vindbaarheid. Het eindresultaat zijn rake teksten die jouw website bezoekers aanzetten tot actie, namelijk contact opnemen en cliënt worden. Een investering in goede website teksten is er een die lang meegaat en je gemakkelijk terugverdiend.

€ 499,-

Fotografie

Een set professionele foto’s van onze huisfotograaf kost 499 euro. Het is de beste investering die je voor in een nieuwe website kunt doen. Je krijgt o.a. foto’s van alle medewerkers, de praktijkruimtes en (buiten) foto’s van je pand.

€ 699,-

Huisstijl

Op zoek naar een nieuwe look ‘n feel? Next Fysio ontwerpt je nieuwe logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Prijs vanaf 699 euro, afhankelijk van het aantal uitingen.

€ 1999,-

Video

Snel, fullscreen en professioneel gemaakt. Vanaf 1999 euro kun je bezoekers visueel overdonderen met een video van 45 – 60 seconden. Laat zien wie je bent en hoe je praktijk eruit ziet. Next Fysio werkt hiervoor samen met een productiemaatschappij, die gespecialiseerd is in creatieve producties.

“Next Fysio heeft een krachtige website voor ons gemaakt. Prettige en snelle samenwerking. Het kostte me nauwelijks tijd en we boeken mooie resultaten!”

Tim Knaapen
Unscared Fysio

6 redenen om voor ons te kiezen

 • Wij werken exclusief voor fysiotherapeuten
 • Wij hebben ruime ervaring met eerstelijnszorg
 • Wij zorgen voor veel meer bezoekers & nieuwe cliënten
 • Wij bouwen een overtuigende site die past bij jouw praktijk
 • Wij doen al het werk, jij hoeft bijna niks te doen
 • Wij installeren continue updates, zodat je altijd veilig bent

Klaar om je website onverslaanbaar te maken?

Ja, stuur mij meer informatie!

Fysiotherapeuten waarvoor we mogen werken

Fysiotherapie Website