Geleverde oplossingen

  • Website | Premium
  • Online vindbaarheid | Large

Unscared Fysio

Unscared Fysio is een fysiotherapiepraktijk in Utrecht en is gevestigd in het pand van Unscared Crossfit. Eigenaar Tim Knaapen was al een tijd bezig op deze locatie, maar hij was niet tevreden over zijn website.

Hij kwam bij ons terecht met twee glasheldere verzoeken, namelijk: “ik wil een site die beter communiceert waar mijn praktijk voor staat en wat we doen. Ook wil ik een site die zorgt voor meer bezoekers en cliënten!”.

Deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt! We kunnen inmiddels vaststellen dat de resultaten zeer goed zijn. Hieronder lees je meer over wat we voor Tim hebben gedaan en welke resultaten we maandelijks voor hem behalen.

Resultaten

411%
groei in bezoekers

10
cliënten extra per maand

Nieuwe website

Overtuigende website die van bezoekers cliënten maakt

Voor Unscared Fysio bouwde we een heldere website met duidelijke navigatie die op elk apparaat optimaal zal worden weergegeven. Uit goede gesprekken haalde wij waar Unscared Fysio voor staat en vertaalde we dit naar aantal kernwaarden die we op belangrijke punten prominent in de site hebben verwerkt.

We maakten elementen die zorgen voor optimale overtuigingskracht, waaronder de weergave van de hoge ZorgkaartNederland score, de zorgverzekeraars die Unscared Fysio vergoed, het aantal clienten dat Unscared heeft behandeld en de goede ervaringen van cliënten met de praktijk. Ook wilde Unscared onze klachten en specialismen pagina’s op de website, waardoor bezoekers op basis van hun klachten direct de juiste informatie krijgen en de vindbaarheid in google verbeterd.

Contact opnemen wordt door de hele site op elke pagina gestimuleerd met duidelijke knoppen. Als Unscared Fysio even niet kan opnemen, zorgt het contact formulier ervoor dat de bezoeker zijn gegevens kan achterlaten en Unscared Fysio de potentiële client dus niet verliest.

Online vindbaarheid

Effectieve Google Ads campagne zorgt voor veel meer bezoekers

De nieuwe Unscared Fysio website is er speciaal op gericht om bezoekers te overtuigen cliënt te worden. Maar als je daar maximaal effect van wilt hebben, dan heb je natuurlijk ook meer bezoekers nodig. Dit hebben we gerealiseerd door het opzetten van een effectieve Google Ads advertentie campagne en het optimaliseren van een reeks pagina’s van de Unscared Fysio website. Hierdoor staat de Unscared Fysio website direct bij de top 2 resultaten in Google wanneer mensen, die binnen een straal van 2 km rondom Unscared Fysio wonen, zoeken op specifieke zoektermen, waaronder o.a. “fysiotherapeut”, “dry needling” en “rugpijn”.

In de advertentieteksten zelf wordt ook maximaal gebruik gemaakt van overtuigingstechnieken door gebruik te maken van de ervaringen van cliënten, unique selling points en ZorgkaartNederland waardering. Ook zorgde we ervoor dat het telefoonnummer en locatie direct bij de advertentie staat en de advertentie zelf zoveel mogelijk ruimte inneemt in google om zo het aantal klikken te maximaliseren.

Deze campagne is een groot succes. Gemiddeld zorgt deze campagne sinds de start in januari 2017 voor gemiddeld 411% meer bezoekers per maand en 10 extra cliënten per maand. Om een beeld te geven van de prestaties: in de afbeelding zie je de resultaten van 19 dagen in mei 2017 vergeleken met 19 dagen in april 2017. In april stond de campagne namelijk even uit, dus kan je goed het verschil zien met en zonder campagne. We haalde een record van maar liefst 521% meer bezoekers.

Omdat de de campagne wekelijks managen verwachten we het rendement nog verder te verhogen.

Unscared Fysio over de samenwerking

Next Fysio heeft een krachtige website voor ons gemaakt. Prettige en snelle samenwerking. Het kostte me nauwelijks tijd en we boeken mooie resultaten!

Tim Knaapen

Case: Unscared Fysio