Geleverde oplossingen

  • Online vindbaarheid | Small

Fysiotherapie het Zand

Fysiotherapie het Zand is een fysiotherapiepraktijk in Utrecht, om specifiek te zijn de wijk Leidsche Rijn. Fysiotherapeut Bernd en zijn collega’s zijn in deze wijk al een aantal jaren actief, maar het aantal cliënten stagneerde. Hij vroeg ons om te helpen.

We zijn aan de slag gegaan met een online strategie. De uitgangspunten waren zo snel mogelijk effect creëren met een beperkt budget.

We zijn nu een half jaar verder en behalen mooie resultaten. Hieronder lees je wat en hoe we dit precies voor Bernd hebben gerealiseerd.

Resultaten

45%
groei in bezoekers

5
cliënten extra per maand

Online vindbaarheid

Effectieve Google Ads campagne zorgt voor veel meer bezoekers

Het resultaat hebben we geboekt door een scherpe Google Ads advertentie campagne in te richten en het optimaliseren van de belangrijkste websitepagina. Hierdoor staat de website van Fysiotherapie het Zand direct bij de top 3 resultaten in Google wanneer mensen, die binnen een straal van 2 km rondom de praktijk wonen, zoeken op specifieke zoektermen, waaronder o.a. “fysiotherapeut”, “fysio” en “fysiotherapie”.

In de advertentieteksten zelf wordt ook maximaal gebruik gemaakt van overtuigingstechnieken door gebruik te maken van de ervaringen van cliënten, unique selling points en ZorgkaartNederland waardering. Ook zorgde we ervoor dat het telefoonnummer en locatie direct bij de advertentie staat en de advertentie zelf zoveel mogelijk ruimte inneemt in google om zo het aantal klikken te maximaliseren.

Om je een beeld te geven van de prestaties: hiernaast zie je de resultaten die we in mei hebben geboekt vergeleken met maart. We hebben in deze maand 44,87% meer bezoekers per maand en 5 extra cliënten per maand gerealiseerd.

Omdat we de campagne wekelijks managen verwachten we het rendement nog verder te verhogen.

Resultaten van de campagne uit Google Analytics

Next Fysio heeft duidelijke stappen gemaakt in de vindbaarheid van onze website. Dit zien we iedere maand terug in de resultaten.

Bernd van den Berg

Case Fysio het Zand